ようこそグローバルコースへ!タイからの交換留学生

平成29年8月30日(水)    ようこそグローバルコースへ!タイからの交換留学生    於:四十周年記念館

この8月から来年の7月までの1年間、タイ王国からの留学生マイシャンディ・ルンサルウンさんがグローバルコース1年生のクラスに在籍することになりました。生徒は、新しい仲間と英語によるコミュニケーションを通して交流を深めています。

Hello, everybody.

My name is Rungsarun Maichandee and my nickname is Poon.  I am from Thailand and this is my first time to come to Japan.  I am very excited to become an exchange student in Japan.  At first I couldn't understand any Japanese so it was very difficult and it made me feel very nervous to talk to someone, but my friends, my teachers and everybody are very kind to me.  They take good care of me very much.  So I hope this one year will be full of good memories and that this will be the greatest year I have ever had.

Thank you very much.

※本人からのメッセージをそのまま掲載しています。

担任の吉野晋一教諭と日本語レッスン
タイ語での自己紹介